Новини

Селена Ґомез погуляла на дівич-вечорі найкращої подруги

23 января 2019

Поступове повернення Селени Ґомез на очі публіки триває. Минулими вихідними, 19–20 січня, виконавиця побувала на дівчич-вечорі найкращої подруги.

Виконавиця ізолювала себе від уваги сторонніх і покинула соцмережі торік. Це сталося після її повідомлення про звернення по допомогу до медзакладу, де зірка консультувалася щодо тривожності та депресії.

Цього місяця Селена повернулася в Інстаграм, де подякувала шанувальникам за підтримку й побажала їм щасливого нового року. Нині вона опинилася на знімках, які зробили на святкуванні майбутнього весілля Кортні Баррі.

«Кілька моїх ідеальних дівчат улаштували мені досконалий дівич-вечір», – прокоментувала серію світлин з події Кортні, яка має однакове з Ґомез татуювання. На них артистка зображена усміхненою в червоній сукні та в оточені подруг.

Селену Ґомез також бачили цього місяця на інстаграм-сторінці Тейлор Свіфт. Виконавиця, як повідомлялося, через два місяці після шпиталізації (імовірно, через емоційне виснаження) вирішила зосередитися на дозвіллі з друзями та родиною.

«Селені нині дуже добре. Вона приділила час собі та відновленню спілкування з друзями й важливими для неї людьми. Тейлор завжди була невичерпним джерелом комфорту для Селени, і крім міцної дружби вони здатні возз’єднуватися на рівні, який багатьом ніколи не збагнути», – поділилося джерело з «Entertainment Tonight».

Ґомез, як повідомляли, завершила лікування в листопаді. На перших за кілька місяців знімках, які з’явилися в Інстаграмі, зафіксована її одноденна мандрівка до озера Біг-Бер із приятельками Бейлі Медісон і Коннар Франклін.