Новини

Селена Ґомез видала «Feel Me»

21 февраля 2020

Попсуперзірка виконала композицію під час туру «Revival» 2016 року, і пісня була доступна лише на вініловій копії її останнього лонґплея «Rare» в одному з супермаркетів США. Одначе тепер трек дістався всім.

У приспіві артистка зазначає:

«Щоразу, коли твої вуста торкаються іншої, Я хочу, щоб ти відчував мене».

Селена так пояснила те, чому не додала пісню про колишнього до свого диска:

«Ця композиція з’явилася в геть інший час і геть не відповідає моєму нинішньому життю».

27-річна знаменитість видала диск «Rare» 10-го січня. Пожартувала вона, чи ні, але, за її словами, вона вирушила до крамниць, щоб придбати якомога більше фізичних копій диска. Ґомез прагнула забезпечити йому місце на верхівці альбомного чарту.

Ось її слова в інстаграм історіях:

«Гаразд, іще день, щоб побачити, скільки альбомів я зможу викупити. Тож ми летимо до крамниць. Я така відчайдушна, що я роблю? По цимбалах. По цимбалах, бо цей альбом напрочуд особливий [rare]. Я вельми, вельми, вельми нетерпляча та схвильована, щоб це вчинити… Просто слухайте альбом!»

Секретною методикою підкорення гіт-парадів артистка поділилася наступного дня після того, як закликала своїх шанувальників допомогти їй здобути для альбому статус лідера.

Схоже, старання не були марними. «Rare» став третім поспіль студійником Селени Ґомез, що посів на піку чарту «Billboard 200» у США.