Новини

Селена Ґомез виголосила солодкий тост на весіллі свого охоронця

6 мая 2019

Селена Ґомез завітала на сімейну подію чоловіка, який уже тривалий час охороняє її. Весілля відбулося в п’ятницю, 3-го травня, у Редлендсі, штаті Каліфорнія. 26-річна акторка та співачка святкувала в довгій зеленій сукні з V-подібним вирізом і широкими рукавами та зробила собі легкий макіяж. 

Селені, наче, було замало того, що вона вже самою своєю появою на святі вкрала увагу гостей, яку ту мали приділити молодятам. Вона ще й промову виголосила.

«Я мала втіху зустрітися з Меліссою, і я була в захваті, перш за все тому, що вона – зірвиголова. По-друге, бо ти так сильно її любиш, і це – особливо. Це шана для мене – бути тут і святкувати з вами обома. Благослови вас Бог, друзі. Ми будемо молитися за вас, і шалена вам дяка», – говорить Ґомез у відео, яке зняв хтось із гостей.

Селена змішалася з іншими присутніми на вечірці. Однак не всі могли опанувати себе, знаючи, що поряд – знаменитість.

«Ось я так відбулася моя зустріч із Селеною Ґомез, і мені так сумно, що через сором’язливість із моїх вуст так і не вилетіло жодного слова», – ідеться в одному з дописів у мережі.

Артистка також зробила знімок із юним шанувальником. Хлопчина сидів на руках виконавиці з широченною усмішкою.

Селена поволі повертається на очі публіки після зникнення з поля зору ЗМІ наприкінці минулого року (вона підліковувалася). Перший після перерви вихід артистки на червоний килим відбувся під час «WE Day» 25-го квітня в Лос-Анджелесі.