Новини

Селена Ґомез започаткувала нову косметичну лінію, котру назвала на честь третього альбому

5 февраля 2020

Селена Ґомез розправила крила в індустрії краси. Усього кілька тижнів потому, як її свіжий диск «Rare» очолив чарт «Billboard 200», виконавиця «Lose You to Love Me» анонсувала запуск власної косметичної лінії «Rare Beauty».

Під час прямоефірного чату з шанувальниками на фотохостингу у вівторок 4-го лютого 27-річна знаменитість зазначила:

«Я запускаю власний бренд краси і його назва – «Рідкісна краса». Це те, над чим я почала працювати два роки тому. Я знайшла правильних партнерів і правильну команду… І для мене це важливо, бо я бажала зробити бренд, із яким вам буде комфортно».

Селена піднесено продовжила:

«Це не просто бренд. Це буде стиль життя. Я хочу, щоб дівчата й парубки, чоловіки та жінки почувалися комфортно. Це [«Рідкісна краса»] означає насолоджуватися, це дуже особливо. Ми не маємо на меті мати вигляд, як усі, ми маємо бути схожими на себе».

Артистка указала, у яких крамницях можна буде віднайти речі з нової лінійки, а ще наголосила:

«Хочу, щоб ваша допомога побудувала бренд, адже я волію, щоб це було справжнім, зі справжніми історіями та людьми, і просто місцем, де люди можуть почуватися, наче в спільній громаді. Там, де вони не відчувають тиску  та зможуть мати притаманний для себе вигляд».

Того ж дня Селена потішила зацікавлених кадрами процесу планування бренду.

«Бути рідкістю – це бути комфортним доля себе. Я припинила намагатися бути ідеальною. Я просто хочу бути собою. Я думаю, що «Рідкісна краса» може бути більшим, аніж бренд краси. Я хочу, щоб ми всі перестали порівнювати одне одного й почали захоплюватися власною унікальністю. Вас не визначають ні знімки, ні вподобайки, ні коментарі. Рідкісна краса – це не про те, як бачать вас інші люди. Це про те, як ви бачите себе», – каже за кадром колишня дівчина Джастіна Бібера.