Новини

Селена Ґомез запросила Джея Бальвіна та ще двох чоловіків до величезного ліжка

13 марта 2019

Схоже, Джей Бальвін, Бенні Бланко та Tainy відчули себе героями твору Джонатана Свіфта «Мандри Гуллівера». У мережі виклали їхній кліп на сумісну пісню «I Can’t Get Enough».

У той час, коли в пісні йдеться про спокусу та розпал стосунків, відео далеке від цих понять. Замість цього глядачеві пропонують переглянути сцени для четвертого класу, у котрих артисти влаштовують вечірку на гігантському ліжку. Більшості героїв музичного ролика дісталися піжами. А от Бенні випала нагода приміряти костюм плюшевого ведмедя.

Tainy розповів про кліп: «Ми бажали показати у відео щось особливе, знакове, але водночас веселе та природне, без награності. Упевнений на сто відсотків, що нам це вдалося. Під час обговорення ідеї й пізніше на знімальному майданчику стало зрозуміло: це було приголомшливо».

Селена додала, що знімали все за дубль.

Композиція «I Can’t Get Enough» дісталася слухачам 28-го лютого. Бальвін описав співпрацю зі співачкою так: «Вона неймовірна! Така скромна дівчина. Мені це подобається. Дивовижна людина. Я дуже радий, що вона така, яка є».