Новини

Селена Ґомез завершувала новий альбом аж до самісінького його видання

13 января 2020

Селена Ґомез довершувала пісні для свіжого студійника «Rare» аж до реченця видання. Попзірка представила першу за п’ять років платівку в п’ятницю 10-го січня. За словами знаменитості, вона допрацьовувала композиції зі співавторами Джастіном Трантером і Джулією Майклз аж до моменту, коли проєкт передали босам лейблу.

«Це – чотири роки мого життя, і я гадаю, що цілковито налаштована його оприлюднювати, – прокоментувала прем’єру диска Селена під час розмови з Зейном Лоу. – Але завжди було щось, що мені заважало або лякало це здійснити. І я така рада, що прислухалася до інтуїції [щодо видання альбому], бо настільки шалено, що кожен момент грає роль. Буквально коли [cингли] «Lose You to Love Me» і «Look at Her Now» мали вийти, ми все ще, в останній день, писали музику [для]… пісні, яка, на моє переконання, буде однією з наших найвидатніших».

Селена подякувала своїм колегам за те, що вони підживлювали її творчість, адже їй так лепсько об’єднувати зусилля з Трантером і Майклз. 

«Я не бажаю працювати з тим, хто не хоче працювати зі мною. Думаю, я відшукала свою команду, і я думаю, що стаю ліпшою й ліпшою. Але я знаю: це можливо лише тому, що навкруги мене люди, які надихають, кидають виклик», – пояснила вибір колег артистка.

Іще Ґомез уважає, що вийшла сильнішою після низки перипетій в особистому житті, включаючи битву за здоров’я, як-от трансплантація нирки 2017 року. Це дозволило їй почуватися вільніше у піснях, котрі співачка прагнула підготувати.

«Думаю, останні кілька років, або, а нехай йому, десятиріччя, якщо бажаєте, мені було справді боляче. Гадаю, це завадило мені зробити значно більше. І творчо чи то навіть змістовно те, що я воліла сказати», – додала вона.

Альбом «Rare» прибув після «Revival» ща 2015 рік.