Новини

Сім’я Alyosha й Тараса Тополі стала другом Фонду ООН у галузі народонаселення

5 февраля 2019

Співоче подружжя приєдналося до діяльності UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення. Виконавці допомагатимуть в таких напрямах, як досягнення гендерної рівності в Україні та боротьба зі стереотипами; підтримка молоді, щоб та могла реалізувати свій потенціал; боротьба з домашнім насильством.

Представник UNFPA Каспар Пік привітав нових партнерів:

«Ми раді, що знайшли однодумців, які поділяють наші цінності. Разом ми зможемо побудувати світ, у якому немає місця насильству й дискримінації, і кожна молода людина може реалізувати свій потенціал».

«Наша співпраця – чесна й органічна, оскільки Alyosha і Тарас Тополя – це артисти, сімейна пара, батьки двох дітей і суспільно активні представники нашого суспільства. Це ті точки перетину, які дозволяють нам ділитися своїм досвідом і утверджувати основні принципи здорового суспільства: гендерну рівність, відсутність насильства в сім’ї та поза нею, руйнування стереотипів і сталих некоректних моделей поведінки. Ми раді, що стали частиною великої людяної справи», – підкреслив Тарас Тополя.

Alyosha додала: «Я щаслива, що починається цей розділ нашої співпраці, адже нам є чим поділитися, і сподіваюся, що наші справи допоможуть багатьом знайти себе та приймати правильні життєві рішення».

Нагадаємо, що Тарас Тополя співпрацює з UNFPA в Україні з 2017 року, коли він підтримав подію в рамках проекту «Щастя в чотири руки», а саме – «Тато, почитай мені!» Проект утілюють із 2015 року разом із Міністерством соціальної політики та спрямований на популяризацію рівномірного розподілу домашніх обов’язків і відповідального батьківства. Потім він активно поринув в інші ініціативи UNFPA. 2018-го року, зокрема, разом із сином Романом став учасником національної кампанії «Я дбаю про свою дитину, так само, як моя дружина».

Після підписання меморандуму співак продовжить участь в проекті «Щастя в чотири руки» спільно з другою половиною.