Новини

Сер Елтон Джон хвалить The Weeknd’а

24 марта 2020

72-річний артист – палкий шанувальник 30-річного гітмейкера «Starboy». Він зрадів, коли «сюрприз», яким дражнили, виявився фрагментом його власного треку «Your Song». Уривок твору маестро приєднав до своєї композиції «Scared To Live» із нового альбому «After Hours» The Weeknd. 

Елтон розповів Зейнові Лову:

«Я люблю його. Так було завжди, і ви можете розпізнати у відеороликах для нового альбому що це на кшталт… Доріжка «Blinding Lights» схожа на запис вісімдесятих, який просто вдаряє точно в голову, змішаний зі звучанням Абеля».

Елтон продовжив:

«Я бачив його на оскарівській вечірці після «Оскара», і він завжди був напрочуд приємною та смиренною людиною. Він мені тоді сказав: «Я маю сюрприз для вас у цьому альбомі». І я запитав: «Справді?» Він сказав: «Так». І сюрприз цей полягає в тому, що він трохи запозичив «Your Song». «Я сподіваюся, що ви не заперечуєте, я сподіваюся, що ви не заперечуєте», – сказав він, для доріжки «Scared to Live».

Мене настільки вразило те, що я буду частиною його запису. Для когось мого віку й того, хто любить свою справу, це настільки захопливо, і я просто його люблю».

Виконавець «Goodbye Yellow Brick Road» уважає: The Weeknd, справжнє ім’я котрого Абель Тесфає, вельми відрізняється від інших артистів: 

«Я просто думаю… Сьогодні вранці я переглядав дещо настільки ж старе – реп – і я подумав: «Добрий старий Абель, він займається музикою. Він робить гожу музику»».

Щодо інших новин про Елтона, то він нещодавно переніс деякі дати концертів у межах північноамериканської частини свого прощального туру через нинішню пандемію коронавірусу, й легенда не очікує повернення на сцену до літа.

«Не думаю, що, правду кажучи, ми, артисти, можемо розраховувати на відновлення гастролей», – мовив піаніст.