Новини

Серіал Гаррі Стайлса опинився в невизначеному стані

4 декабря 2018

Учасник One Direction є виконавчим продюсером ситкому на «CBS», який ґрунтується на його ранніх роках у шоу-бізнесі. Перший сезон відзняли, але готування наступних під сумнівом. Керівники вищезгаданої американська телерадіомережі сповістили, що обмежаться нинішніми тринадцятьма епізодами. Подальші вони замовляти не планують. Одначе зірка проекту Ембер Стівенс Вест пообіцяла: для шоу це ще не кінець.

«Неправда, – твітнула акторка у відповідь на новину про припинення фільмування «Щасливих разом». – Нас офіційно не скасували! Просто в першому сезоні не буде додаткових епізодів. Не втрачайте надію! Я не втратила».

Ембер утілює на екрані Клер Девіс – ресторанну дизайнерку, котра разом зі своїм чоловіком (його грає Деймон Вейнс-молоший) приймає жити висхідну поп-зірку (за цю роль узявся Фелікс Маллард).

Проте мова чисел підтверджує несвітлу перспективу. Перегляди ситкому знизилися (у жовтні аудиторія налічувала шість мільйонів, а за останніми показниками проектом зацікавлені чотири з половиною мільйона глядачів).

Джерело надало британській газеті «The Sun» коментар про те, що шоу законсервують, оскільки Гаррі геть не просуватиме його, а також не здійснить в жодній із серій гостьову появу.

Це долучення гітмейкера «Sign of the Times» до ТБ стало не таким успішним, як кінодебют. 2017-го року артист зіграв незначну роль у «Дюнкерку», стрічці Крістофера Ноалана про Другу світову війну.

Тим часом шанувальники не забувають про колектив Гаррі One Direction, що засвідчує кількість переглядів дебютного кліпу бойзбенду.