Новини

Шаґґі назвав співпрацю зі Стінґом «чарами»

27 ноября 2019

51-річний Шаґґі нині працює з колегою Стінґом над новою музикою. За словами виконавця «Boombastic», об’єднанню їхніх зусиль передували приязні дружні взаємини:

«Я вже купу років знаю Стінґа як друга, і щойно ми потрапили до студії, це було чарами! Тепер ми відпочиваємо разом і п’ємо разом. Я ніколи не сподіваюся на співпрацю з великими артистами, зустрів на своєму шляху забагато драм і егоїстів. Але зі Стінґом все почалося з дружби, яка злилася в проєкт, і я думаю, саме тому було інакше».

Шаґґі також розповів про те, як його шлягер дев’яностих витримав випробування часом, особливо у світлі руху «MeToo».

Виконавець синглу «Hey Sexy Lady» уважає, що нинішня музика значно чіткіша, ніж все, що він зробив у свій золотий період, і каже, що готував відповідні часу хіти.

«У той час це було табу… Але мої висловлювання просто янгольські порівняно з тими, які вони поширюють тепер. Тоді ми нічого не говорили про зневагу жінок. Я писав би про спокусливих пані та про те, що містер Лува Лува є таким, що стосується всіх, оскільки всі кохаються!»

Поряд зі своєю новою музикою, Шаґґі цього місяця також зіграв роль в ролі Себастьяна, краба в «Маленькій Русалоньці наживо!» До цього, за словами співака, він ніколи не думав, що гратиме на телебаченні, оскільки завжди відмовлявся від цього в дев’яності.

В інтерв’ю для «MailOnline» артист розповів:

«Якби ви запропонували мені це зробити двадцять років тому, я, мабуть, сказав би ні. Мені раніше пропонували таке, власне телевізійне шоу, фільми… Більшість із пропозицій я відхилив. Уподовж своєї кар’єри я вельми зосереджувався на захисті свого бренду, і зазвичай не брався за щось заради грошей. Це має мати сенс. Тоді я руйнував бар’єри, проривався в мейнстрим, і не хотів більше нічого робити. Нині ми це зробили, і це глобально, і денсголл – це мейнстрим».