Новини

Шакіра нарешті розпочала відкладений світовий тур «El Dorado»

5 июня 2018

Шакіра святкує повернення на сцену після того, як через проблеми з голосом артистка була змушена на сім місяців відкласти світовий тур. Виконавиця «Hips Don’t Lie» спочатку перенесла початок гастролей «El Dorado» в Кельні, Німеччині, котрий планувався на листопад 2017-го. Вона боролася з напруженням голосових зв’язок. Але згодом здоров’я виконавиці погіршилося ще дужче : у неї діагностували крововилив. Це й змусило Шакіру відмовитися від музичної поїздки Європою взагалі. Колумбійська красуня також мала перенести шоу в Північній Америці, які збиралася почати в січні.

І ось 3-го червня вона знову в центрі уваги. Її тур стартував у Гамбургу, Німеччині.

Концерт відбувся гладесенько-рівнесенько. Після нього знаменитість завітала в Інстаграм, де подякувала шанувальникам за палку підтримку.

«Ого, я це зробила! – мовила всміхнена Шакіра. – Гамбургу, я люблю тебе!»

Ролик артистка підписала словами «Ми це здійснили! Здавалося, що виступаєш уперше!»

Відтак артистка поділилася серією знімків зі свого відтвореного туру. Цей час вона охрестила «одним із найкращих у житті».

Шакіра також пообіцяла в межах туру щоночі влаштовувати шанувальникам грандіозну вечірку. «Немає нічого ліпшого, аніж бачити вас такими щасливими!» – зазначила виконавиця.

Сьогодні тур «El Dorado» продовжиться в Кельні. Артистка перебуватиме в дорозі до листопада, коли завершить гастролі концертом у рідній Колумбії.