Новини

Шакіра видасть новий сингл

21 сентября 2017

Виконавиця розпочала інтелектуальну гру з шанувальниками зі світлини, на якій вона убрана як фокусник, тримає чарівну паличку та білого кролика. Цей пост Шакіра прокоментувала так: «Абракадабра». 

 

Щоб користувачам ліпше вгадувалося, вона також знялася на тлі білої дошки, де маркером написано назви країн і міст (серед яких зазначено й Україну та Київ) і намальовано корону. Біля зображення вона зазначила: «Самознімок дня. Нічого особливого, чи ні?». 

 

Третім ключем до відповіді став плакат із Алехандро Санзом і написом «Alejandro Sanz + TA + G». Поряд зі світлиною, вона зазначила: «Сподіваюся, любі, ви звернули увагу на підказки, які я запостила сьогодні. Я надішлю особисте повідомлення першому, хто назве ім’я мого нового синглу та артиста, з яким я буду співпрацювати. Залишайте ваші відповіді в коментарях і стежте за приватними повідомленнями в Інстаграмі».

 

Згодом 39-річна виконавиця  опублікувала колаж і пояснила, чому вони зосередила увагу на таких натяках: «Magic – це назва мого першого альбому, а також Maluma. Корона – це татуювання Maluma. І наостанок, «Chan» в – це нікнейм Алехандро Санса, а ще ви додали «TA» і звук «G» у кінці».