Новини

Шакіра засіла в студії та підтвердила прибуття свіжої музики

27 мая 2020

Одинадцятому студійному альбому Шакіри «El Dorado» у вівторок 26-го травня виповнилося три роки. Принагідно виконавиця потішила шанувальників світлиною зі студії звукозапису.

Поряд зі знімком вона написала в інстаграмі:

«Я прочитала ваші твіти, боси! Я працюю!»

43-річна зірка 2020-го видала латиноамериканську пісню «Me Gusta» із пуерто-риканським репером Anuel AA. Для цього дует засемплив композицію «Sweat» ямайської реґі-ф’южин-групи Inner Circle, яка лунає на початку їхнього твору. А після виходу реміксу Camilo and Pedro Capo «Tutu» у жовтні виконавиця «Whenever, Wherever» дражнила своїх шанувальників, що нова музика в дорозі.

Вона зазначила:

«Я просто беруся за все, що мені приходить, і перетворюю це на натхнення. Вчора я закінчила пісню, і я була в такому захваті. Тож ми побачимо. Я просто хочу викласти музику».

Іще Шакіра нещодавно здобула ступінь з античної філософії в Університеті Пенсильванії. Навчальний курс тривав чотири тижні.

Про те, як на неї реагували студенти, та жагу до знань артистка розповіла:

«Я носила велику шапку та наплічник, була схожа на хлопця. Мене не впізнали. Деякі люди дивилися на мене дуже підозріло, кілька людей запитували мене, але я сказав їм, що мене звуть Ізабель. Я б ходила до університету знову та знову, якби могла».