Новини

Шанувальники кепкують з нового іміджу The Weeknd’а

10 сентября 2019

The Weeknd завжди був відомий своїм кучерявим волоссям і великою бородою. Тож людям буде нелегко впізнати його, коли виконавець позбудеться однієї зі своїх упізнаваних рис. Так і сталося. На червону доріжку Міжнародного кінофестивалю в Торонто в понеділок 9-го вересня співак завітав із новим іміджем.

На прем’єрі «Негранованих коштовностей» The Weeknd був без бороди. На його обличчі виднілися лише коротенькі вуса та щетина на підборідді. Виконавець «Starboy» також дещо змінив свою зачіску, чим іще дужче ускладнив шанувальникам упізнання.

Артист поділився своїм знімком у твіттері. Повідомлення стало вірусним: на нього за короткий час відреагувало понад дванадцять тисяч осіб. Чимало з них залишили кумедні коментарі. Одні запитали «Хто це?», інші пожартували, що переможець «Греммі» нині схожий на наркобарона, а ще порівняли виконавця з американським коміком Стівом Гарві.

Були й такі коментатори, які порадили The Weeknd’у звільнити свого візажиста, через котрого співака геть не можливо впізнати.

Іще видніються дописи:

«Ти схожий на таємну сурогатну дитину від Лайонела Річі та Пабло Ескобара»; «Святі угодники, хто ти й що ти зробив із Абелем [прим.: справжнє ім’я The Weeknd’а]?» 

Дехто припустив, що новий альбом альтиста буде «вогняним», оскільки він так далеко зайшов зі зміною образу.

Нині Weeknd працює над своїм наступним диском, який, як уважають, має назву «Change 6». Подробиць про платівку поки немає.