Новини

Шанувальники шаленіють від повторного витоку до мережі альбому Каньє Веста «Yandhi»

9 октября 2019

Здається, люди настільки відчайдушно налаштовані почути свіжий альбом Каньє Веста, що завдяки комусь невидана платівка знову просочилася до інтернету. Після таємничої появи на айтюнсі 8-го жовтня всі п’ятнадцять треків були доступні на інших потокових платформах – спотіфаї й тайдалі.

Іменований «KANYE DROPS YOUR ALBUMS» проєкт включає пісні «Capri Sun», «No Reason», «In Common» і «Switch Hands».

Шанувальники, можливо, помітили, що композиції можна було знайти в попередньо викладеному альбомі. Ба більше, цей новий альбом, що зазнав витоку, включає гостей на кшталт Нікі Мінаж, Chance the Rapper’а, Post Malone і Young Thug.

Подробиць про те, хто опублікував диск на потоковому сайті, немає. Але власник авторських прав вказаний у відповідному розділі «Faygo Records». Також незрозуміло, офіційні це треки, чи ні.

Проте люди однаково шаленіють від витоку.

«Справжній mvp [прим.: найцінніший гравець у низці командних видів спорту] той, хто опублікував усі ці «Yandhi»»; «Нарешті почав слухати витеклий «Yandhi», і це щось», – витає серед коментарів.

Наразі пісні видалені зі спотіфая й тайдала.

Yandhi мав вийти в торішню Чорну п’ятницю, але Каньє вирішив відсунути дату видання, і поїхав до Уганди, щоб завершити проєкт. Одначе відтоді про платівку так ніхто й не чув.

Натомість минулого місяця репер повідомив, що представить альбом під назвою «Jesus Is King», але так само, як «Yandhi», дата релізу нового запису була перенесена.