Новини

Шанувальники Тейлор Свіфт і Леді Ґаґи назвали їхню зустріч культовою

8 января 2019

«Золотий глобус» 2019 року, може, і створений ушанувати представників кіно і телебачення в Голлівуді, але й не залишається поза увагою меломанів. Зацікавлення останніх викликала зустріч на події 6-го січня Тейлор Свіфт і Леді Ґаґи. Кантрі-поп-виконавиця склала компанію Індрісу Ельбі, щоб вручати статуетку за перемогу в номінації «Найкраща оригінальна пісня» у фільмі. Так склалося, що лаври здобула Леді Ґаґа, тож вона вийшла на сцену забирати нагороду з рук своєї колеги. Саме цей момент і пожвавив шанувальників.

«Тейлор вручила Леді Ґазі «Золотого глобуса» за «Найкращу оригінальну пісню». І вони обійнялися»; «Тейлор Свіфт віддала Леді Ґазі нагороду – найвидатніша подія цього вечора», – видніється серед відгуків.

Деякі з коментаторів охрестили випадок «фанською фантазією, що втілилася в життя» і «культовим моментом у музичній культурі». «Факт полягає в тому, що Тейлор Свіфт на «Золотому глобусі» просто вручила Леді Ґазі заслужену нагороду за «Найкращу пісню»… Тепер це – історичний момент у поп-культурі», – видніється серед коментарів.

Перед тим під час заходу Тейлор подивувала відеоповідомленням Елізабет Мосс. Виконавиця підтримала зірку серіалу «Щоденник служниці» словами: «У цьому зверненні я волію подякувати Елізабет за те, коли вона розповіла в інтерв’ю, що слухає мою музику на зніманнях «Щоденника служниці», оскільки я – палка шанувальниця цього шоу, одержима ним».

Потім артистка побажала Мосс успіху на події та висловила бажання якось зустрітися з нею.

Про побачене відео Елізабет розповіла Раяну Сікресту: «О, Боже, це таке шаленство! Не можу повірити, що вона навіть знає, хто я така! Це дивовижно, дякую тобі! Привіт, Тейлор, я рада приїхати та обійнятися з тобою в будь-який час!»