Новини

Шер пригадала випадок, коли Джек Ніколсон охрестив її «старою та непривабливою» для Голлівуду

23 августа 2018

Переможниця «Оскара» знялася в низці фільмів, серед яких – «Влада місяця», «Русалки» і нещодавня стрічка «Мамма Міа! 2». В індустрії розваг вона заробила собі статус легенди.

Проте на концерті в Атлантик-Сіті, котрий відбувся минулої п’ятниці, 72-річна Шер пригадала шанувальникам про неприємний телефонний дзвінок, отриманий після її «фантастичної» сорокової річниці.

«Уранці задзвонив мій телефон і чоловік сказав: «Привіт, Шер, це – Джордж Міллер». Я відповіла: «Привіт, Джордже». Він був режисером «Іствікських відьом»», – пояснила знаменитість «The Hollywood Reporter». – Він продовжив: «Я просто хотів зателефонувати та сказати тобі, що не хочу бачити тебе у своєму фільмі, і Джек Ніколсон і я думаємо, що ти надто стара і неприваблива». Доброго ранку, сорокаріччя!»

Хітмейкерка «The Believe» розплакалася і «серце її розбилося» через імовірну втрату ролі, але засмучення перетворилося на гнів, коли Джордж продовжив її ображати.

«Він просто хотів висловити мені все: «Я ненавиджу те, як ти ходиш, ненавиджу те, як ти розмовляєш, мені не подобається колір твого волосся, не подобаються твої очі, – додала зірка. – Тож зрештою я відреагувала так: «Гаразд, іди ти, покидьку…» Так, я все це сказала. Я сказала: «Тобі не вдалося розкрити мене. Я була номінована на «Оскар» за «Сілквуд». І я отримала нагороду Каннського кінофестивалю за найкращу жіночу роль у «Масці». Тож, до побачення!»

Врешті-решт Шер таки зіграла головну роль – утілила Александру Медфорд в «Іствікських відьмах» 1987 року, де з нею знялися Джек, Сьюзан Серендон і Мішель Пфайффер.