Новини

Шеріл Коул привітала Ліама Пейна з тим, що його сольний сингл став найуспішнішим серед учасників One Direction

5 октября 2017

34-річна виконавиця, котра має з 24-річним артистом сина Беара, повернулася до Інстаграму у вівторок, 3 жовтня. Вона виклала коментар із приводу сольного успіху Ліама. Ідеться про те, що пісня «Strip That Down» із Quavo посіла перше місце в топ-40 радіочарту США.

Читаємо з прес-релізу, яким поділилася Шеріл: «На сьогодні у світі продано п’ять мільйонів копій треку. Нині він найпродаваніший соло-сингл дійсного учасника One Direction. Гарячий хіт «Strip That Down» обігнув планету і став тричі платиновим в Австралії. Двічі платиновим у Канаді й Ірландії, а також здобув платинові статуси в США, Великобританії, Італії, Новій Зеландії та Швеції».

Поряд із цим артистка додала гештеґ «пишаюся» та заголовок «шаленість».

Це означає, що Ліам, якщо говорити про сольний успіх, перевершив своїх товаришів по команді – Гаррі Сталса, Луї Томлінсона та Найла Горана. Проте зрозуміло, що Зейн Малік, який покинув гурт перед початком сольної кар’єри, досі є найуспішнішим колишнім членом колективу.

Британський бойзбенд улаштував творчу перерву на початку 2016 року, менш ніж через два місяці після видання студійного альбому «Made in the A.M.».

У нещодавньому інтерв’ю Ліам сказав, що гурт має незакінчені справи й знову возз’єднається. Тож фани в усьому світі зможуть завітати на їхні концерти в межах гастролей.

«Я думаю, у якийсь момент у майбутньому ми об’єднаємося. У нас навіть є альбом, із котрим ми ще не гастролювали, і я бажаю записати кілька пісень, у тому числі з хлопцями», – раніше зазначив Пейн.