Новини

Широкий жест Джея Зі: артист відновив бек-каталог на потоковому ресурсі з нагоди свого п’ятдесятиріччя

5 декабря 2019

Чоловік Бейонсе залишив шанувальників у захваті в середу 4-го грудня. Подарунком на півсторічний ювілей репера небайдужим до його творчості стало відновлення бек-каталогу на спотіфаї.

Музичний магнат прибрав більшість своїх творів ще 2014 року після запуску тайдала, який став суперником вищезгаданого сайту.

Тож нині фани можуть знову слухати на потоці «Reasonable Doubt», «In My Lifetime, Vol. 1», «Vol. 2… Hard Knock Life», його спільний альбом із Linkin Park «Collision Course», перезалиті «American Gangster», «Watch the Throne», «The Black Album» тощо.

У твіті від офіційної сторінки спотіфая написано: «Щасливого дня народження, Гов [так іще називають Джея Зі]. Вітаємо з поверненням».

Поки невідомо, відновлення дисків буде постійним, чи пізніше вони будуть видалені.

Незабаром після того, як було оголошено повернення репера на платформу, шанувальники поділилися у твіттері своїм захватом стосовно того, що змогли ще раз послухати улюбленого виконавця.

«Я й гадки не маю, наскільки стресовим і дратівливим було заглядати на спотіфай, і не мати можливості слухати там Дежя Зі»; «Потужне повернення», – ідеться в кількох дописах.