Новини

Sia представила радісну різдвяну пісню «Santa’s Coming for Us»

1 ноября 2017

Поки в думках одних сидить Геловін, Сіа Ферлер уже готується до Різдва. Незадовго до випуску свого різдвяного альбому «Everyday Is Christmas» виконавиця представила перший трек із майбутньої збірки пісень, котрий називається «Santa’s Coming for Us».

У трекові співачка м’яким плавним голосом під оптимістичну мелодію співає: «Надішли свої листи Санті, крихітко. Розкажи йому всі свої таємниці та бажання. У сподіванні, що всі твої найпотаємніші мрії здійсняться».

 

«Santa’s Coming for Us» – це провідний сингл першого святкового студійника виконавиці. Сіа показала 16 жовтня в Твіттері трекліст альбому.  Він включає композиції «Candy Cane Lane», «Underneath the Mistletoe» і заголовкову «Everyday Is Christmas».

 

Разом із оприлюдненням списку композицій співачка також поділилася обкладинкою диска, на котрій зображена її давня колега Медді Зіґлер. А точніше – обличчя танцівниці з червоно-зеленою перукою.

Видання святкового лонгплея ще попереду, але продюсер Ґреґ Курстрін, що є співавтором десяти треків із альбому, не прямо зазначив, що платівку буде варто купувати, і благословив Сію. «Вона неймовірна, – мовив він. – Я не знаю, як у неї так швидко з’являються тексти пісень і мелодії. Вона ні на кого не схожа…».

Реліз «Everyday Is Christmas» відбудеться 17 листопада. Слухачам також запропонують придбати альбом у святкових пакетах із шапками Санти, шкарпетками для подарунків із символікою Сії й обгортковим папером.