Новини

Сіа всиновила дитину

14 января 2020

Виконавиця пісні «The Chandelier» поділилася новиною, що вперше стала матір’ю, у коментарі для журналу «GQ». Тоді ж вона розповіла, що стримувала себе від статевих зносин із американським діджеєм і музичним продюсером Diplo, із котрим записала композицію «LSD».

«Чимала частина наших стосунків пішла на намагання не злягтися, щоб ми не зруйнували цим ділові відносини, бо він такий гарячий. Цьогоріч я написала йому повідомлення, у якому зазначила: «Агов, слухай, ти – один із п’яти, хто мене інтимно приваблює, і тепер, коли я вирішила решту життя залишатися одиначкою, я просто всиновила сина, у мене немає часу на взаємини. Якщо ти зацікавлений певним інтимом без зобов’язань, то нумо»».

Австралійська зірка не поділилася подробицями про свою першу дитину.

раніше 44-річна співачка стверджувала, що бажає всиновити одного з учасників документального проєкту під назвою «Усиновлення» (в оригіналі – «Foster»).

«Гей, Дасані з «Усиновлення» на «HBO»! Хочу всиновити тебе. Ми стараємося відшукати тебе та доставити до мого будинку й усе таке. Бажаю, щоб ти знав: у тебе зі мною буде дім», – написала Сіа торішнього травня.

До слова, Сіа, повне ім’я котрої Сіа Ферлер, із 2014-го по 2016-й рік була заміжня за режисером документальних фільмів Еріком Андерсом Ланґом.