Новини

Сіара, Flo Rida і Брітні Спірс потрапили до списку «найнебезпечніших знаменитостей»

21 сентября 2017

Ззовні такі привітні до своїх шанувальників, з іншого боку вони –  джерела небезпеки. Відомі співаки, діджеї та ведучі можуть легко вивести з ладу ваші комп’ютери. Представники антивірусної компанії «McAfee» оприлюднили цьогорічний список «найнебезпечніших знаменитостей». Десяте місце їхнього рейтингу посіла Крістана Агілера. Це означає, що коли ви відкриваєте фото чи відео співачки на сумнівних ресурсах, то можете стати жертвою кібератаки. Імовірність цього зростає, якщо вам захочеться дізнатися щось нове про Челсі Хендлер або Джона Бон Джові. Їхній вплив на ноутбуки та інші подібні пристрої оцінили дев’ятим і восьмим місцем відповідно.

Зайшли до глобальної павутини подивитися на Брітні Спірс – чекайте на додаткову порцію програм-шпигунів і вірусів. Виконавиця хіта «Toxic» опинилася на сьомій сходинці. Якщо ваш комп’ютерний захисник надійний і з оновленими базами, йому вдасться впоратися з Блейк Шелтон, Брюсом Спрінгстіном і Flo Rida. Однак невтомні веб-злодії вигадують нові й нові способи вам насолити. І чомусь дуже вони люблять пов’язувати свої веб-вигадки з Сіарою, котра розмітилася на третьому щаблі рейтингу.

Гадаєте, не слухаєте аренбі, рок- та поп-музику, то вас віруси не торкнуться? А дарма. Електронні машини шанувальників електронної музики теж вразливі до технологічних втручань. Тож варто встановити надійний антивірус, якщо ви моніторите данні про диск-жокея Арміна Ван Бюрена. Та навіть якщо ви взагалі не любите слухати музику, а тільки дивитеся ток-шоу, шанси вашого ПК підхопити інтернет-шкідника опиняються на першому місці. Як опинився на першому місці рейтингу «найнебезпечніших знаменитостей» Джиммі Кіммел – американський комік, ведучий популярних гумористичних програм на телебаченні. Пошук інформації за його ім’ям – це 19-відсотковий шанс того, що вам трапиться вірус чи програма-шпигун.

Цікаво, що цього року очистили свою заплямовану інтернет-репутацію такі зірки, як Лілі Коллінз і Емма Вотсон. Лауреатки перших місць торік і позаторік, як бачимо, до нинішньої гарячої десятки не потрапили.