Новини

Сіара та Рассел Вілсон пожертвували мільйон страв

19 марта 2020

Співачка та спортсмен підтримали людей під час пандемії. Пара забезпечила мільйон обідів організації під назвою «Food Lifeline», що працює в Сіетлі.

Про допомогу харчами Сіара й Вілсон заявили у вівторок 17-го березня на тлі коронавірусної кризи, котра залишила деякі сім’ї без можливості забезпечити вдома їжу, оскільки людей закликають практикувати соціальне віддалення та залишатися, коли це можливо, у приміщеннях.

«Світ потребує наших старань. Це безпрецедентні часи, – написала Сіара в інстаграмі. – Ми підтримали нашу спільноту в Сіетлі пожертвою в мільйон обідів для @FoodLifeLine. Згуртуйтеся з нами та підтримайте ваш місцевий банк харчування @FeedingAmerica [«Нагодуй Америку»]. Усі разом нам під силу змінити ситуацію. Зберігаймо віру в цей важкий час».

У супровідному відео зірка «Національної футбольної ліги» Рассел мовив:

«Це позначилося на людях усього світу… Ми плануємо пожертвувати мільйон страв і сподіваємося поліпшити ситуацію».

«Разом ми подолаємо цей важкий період… Практикуємо соціальну дистанцію та будьмо благословенні», – додала вагітна виконавиця «Level Up».

Від коронавірусу страждає чимало знаменитостей. Позитивний тест на Covid-19 є в співачки Шарлотти Ловренс, акторів Тома Генкса, Ідріса Ельби, Ріти Вілсон й Ольги Куриленко.

Пожертва Сіари й Рассела відбулася після того, як Раян Рейнольдс і Блейк Лайвлі віддали під час пандемії мільйон доларів на допомогу організаціям «Feeding America» і «Food Banks Canada».