Новини

Сіара запросила Люпіту Ніонґо, City Girls та La La Anthony для створення гімну темношкірих пані «Melanin»

22 ноября 2019

Сіара додала ще одну лепту до вшанування чорної культури. Через лічені дні після того, як стало відомо, що вона приєднається до ведучих цьогорічної премії «American Music Awards», артистка несподівано представила пісню «Melanin». До створення треку зараховані інші зірки, серед котрих володарка Оскара Люпіта Ніонґо, телезірка La La Anthony і репдует City Girls.

Кожна героїня здійснила у відео свій вихід. Сіара заспівала: «Я возвеличую своїх королев, Закріплюю корони – ось моє завдання». «Я уродженка Мексики, але королева Кенії», – гордо зазначає в речетативі Люпіта, а Yung Miami із City Girls вигукує на кшталт Карді Бі, Megan Thee Stallion і Ріанни.

Сіара розповіла в коментарі для «Entertainment Tonight», що пишається своїм твором:

«Моя дівчина Люпіта Ніонґо читає рефрени. Це її перша така спроба, що ж, це божевілля. Моя подруга La La теж ніколи не читала в треках раніше, тож тут чимало перших разів. Й інші мої друзі запалюють – City Girls. Тож дівоча сила, меланінова дівоча сила наповнила композицію. Це така честь і я так цим пишаюся. Шалена енергія, темп, ці добрі старі 808, сконцентрована на Маямі пісня. Вона просто така добра. Я в захваті».

Одначе коли її запитали, чи виконає вона нову пісню на «AMA», Сіара стала загадковою. 

«Ведуча ніколи не розповідає про це все, – сказала вона, перш ніж пообіцяла подарувати всім удома втіху: Це буде в день шоу. Не можу сказати, що саме, але це буде. Я дуже схвильована у зв’язку з цим!»

Церемонію нагородження будуть транслювати наживо з Лос-Анджелеса в неділю, 24-го листопада.