Новини

Сіарі дорікають за те, що вона взяла дітей на «небезпечний» атракціон у Китаї

21 сентября 2017

Сіара з чоловіком Расселом Вілсоном нещодавно поїхали до Китаю, щоб улаштувати сімейний відпочинок. Тримісячну Сієнну Прінцес і трирічного Ф’юче Захіра Вілбурна вони не залишали вдома. Виконавиця «Love Sex Magic» поділилася деякими знімками, зробленими під час мандрівки, а також відео, яке демонструє їхні сімейні розваги на водних гірках, розташованих на Великій Китайській стіні.

 

Але невинний намір Сіари насолодитися з нащадками катанням у відомому місці зовсім не втішив шанувальників. Вони хутко затопити розділ коментарів своєю критикою: звинуватили артистку в поганому батьківстві.

«Чи ваша жага до привертання уваги вплинула й на ваші батьківські рішення? Це сміховинно. Їй три місяці!»; «Чи це не надто небезпечно для новонародженої? Може, це й весело, але вдаватися до такого з дитиною на руках – це нерозумно»; «Чесно кажучи, не з метою зганьбити Сіару, але це – дуже небезпечно… А раптом щось піде не так?», – залишили дописи користувачі.

Попри галас в Інтернеті, Сіара та її сім’я таки насолодилися відпочинком у Китаї. Кілька днів потому співачка запостила в соцмережі знімок себе та Рассела в традиційному китайському одязі. «Який дивовижний досвід! Традиційна китайська мода неймовірно красива!», – зазначила артистка.

 

 

 

Також вона виклала ще один знімок, зроблений на знаменитому місці – вершині Великої Китайської стіни. Пара позувала для світлини в бамбукових шапках.