Новини

Слухайте фрагмент свіжої музики Аріани Ґранде

5 октября 2018

Не минуло й трьох місяців відтоді, як Аріана Ґранде видала альбом «Sweetener», а співачка вже знову готується радувати слухачів. Поп-принцеса поділилася на своїй обліківці у Твіттері фрагментом свіжої композиції.

Під час перегляду чорно-білого відео, знаятого в студії звкозапису, Аріана співає під мрійливий біт: «Я можу бути потрібною, Розкажи мені, як це – почуватися потрібною. Я можу бути потрібною, Хто-небудь, потішьте мене, Я знаю, як добре бути потрібною».

Шанувальники прослухали порцію музики й засипали Ґранде компліментами. Серед коментарів можна натрапити на такі: «Прекрасне звучання, справжнісіньке мистецтво»; «Це дивовижно. Будь ласка, не обривайте це, це просто неймовірно».

Подробиць про пісню ще немає. Проте композиція може бути включена до чергового студійника тендітної діви. У нині видаленій соцмережевій публікації Аріана згадувала «AG5». Згадана абревіатура – робоча назва диска, ім’я для котрого Ґранде підбере згодом.

Артистка також виклала в Інстаграм Сторіс серію знімків зі студії звукозапису. На одному з них видніється список із пронумерованими пунктами. Фани припустили, що співачка вже укладає трекліст.