Новини

Слухайте нову пісню Florence + the Machine «Jenny of Oldstones», що включена до «Гри престолів»

24 апреля 2019

До лідерки гурту Флоренс Велч офіційно звернулися творці серіалу Девід Беніофф і Ді Бі Вайсс, які запропонували підготувати пісню для проекту.

«Ми завжди були палкими шанувальниками музики Флоренс, і трейлер другого сезону з її піснею «Seven Devils», мабуть, найпотужніший, який із тих, що в нас були. Тож можливість почути її не з цього світу голос у нашому шоу завжди була на передньому плані нашої свідомості. Ми ще досі під враженням, що вона погодилася заспівати «Jenny of Oldstones», і ми залюблені в результат», – зазначили продюсери.

Флоренс додала: «Кельтська музика завжди була в моїй крові, тому я відчувала, що можу з нею щось зробити. Магічність і ритуальність у «Грі престолів», я вже мовчу про костюми, завжди приваблювали мене. Для мене честь бути частиною останнього сезону».

У травні співачка гастролюватиме Північною Америкою. Гурт дасть концерти в низці міст, а влітку очолить «Governors Ball» у Нью-Йорку та «British Summer Time» у Лондоні.

Збірку пісень для серіалу «For The Throne» мають видати цього року. Писали, що в ній буде й трек SZA, The Weeknd’а та Тревіса Скотта «Power Is Power».