Новини

Слухайте пекуче творіння Мадонни та Maluma «Medellin»

18 апреля 2019

Мадонна офіційно розпочала просування свого довгоочікуваного альбому «Madame X». Учора, 17-го квітня, артистка представила перший сингл – співпрацю під ім’ям «Medellin» із колумбійським співаком Maluma. Пісню названо на честь міста в Колумбії, у якому була розташована база наркобарона Пабло Ескобара.

Кокетлива композиція з ча-ча-ґрувом написана двома мовами. У ній 25-річний виконавець обіцяє 60-річній артистці, що буде її королем, якщо та стане його королевою: «Вибач, я знаю, що ти – Мадонна, Але я збираюся показати тобі, як цей перро [пес] змусить тебе кохати».

Тим часом поп-королева співає про відвідування колумбійського міста: «Повернулася у свої сімнадцять, дозволила бути собі наївною, щоб стати тією, ким я ніколи не була, П’ючи свій біль, мов шампанське, я помітила, що танцюю під дощем із тобою, Почуваюся такою голою й живою, Цього разу мені було не потрібно приховувати себе».

Альбом «Madame X» має дістатися публіці 14-го червня. Окрім Maluma до його запису погодилися долучитися Quavo з Migos і Swae Lee з Rae Sremmurd. За продюсування взялися Diplo і Майк Дін. Стандартна версія включатиме тринадцять треків, а розширена – ще дві бонусні композиції.