Новини

Слухайте пісню Кеті Перрі «Waving Through a Window», що стала саундтреком до мюзиклу «Дорогий Еван Гансен»

2 ноября 2018

Кеті Перрі настільки полюбила бродвейський хіт «Дорогий Еван Гансен», що вирішила додати до нього свій голос. Співачка представила 1-го листопада кавер-версію пісні «Waving Through a Window», яка потрапила до альбому саундтреків.

Пісня слугує життєствердним гімном, у якому старшокласник Еван запитує себе, я довго він проводитиме час біля вікна, біля якого його залишило суспільство (головний герой страждає від соціофобії).

«Назовні, куди я постійно дивлюся, Чи буду я коли-небудь інакшим? Бо я торкаюся, торкаюся, торкаюся скла, Я махаю перехожим, Я стараюся спілкуватися, але ніхто не чує, Тож я чекаю на відповідь», – співає Кеті.

У довгій заяві виконавиця хіта «Roar» пригадала, як уперше переглянула виставу:

«Того вечора я була особливо вражена піснею «Waving Through a Window». Вона була відображенням тих душевних переживань, яких іноді зазнавала я. Тож коли мої друзі [Бендж Пасек і Джастін Пол] прийшли до мене та запитали, чи не бажаю я перезаписати композицію, я одразу погодилася».

Артистка додала: «Я сподіваюся, що пісня допоможе вам зрозуміти: ви не самотні. Ось який відгук я від вас чекаю».

Аудіотвір включили до делюкс-альбому саундтреків «Dear Evan Hansen», який буде доступний на потокових сервісах відсьогодні. У збірці також є раніше невидані пісні, демо та акустичні версії, виконані попередніми й теперішніми артистами з бродвеської вистави.