Новини

Слухайте раніше нечутий спів Емі Вайнгаус у новій композиції Наса

15 февраля 2019

Трек потрапить до майбутньої збірки Салаама «Do It for the Culture 2». Її попередниця «Do It for the Culture» дісталася слухачам 2017-го.

«Pitchfork» повідомляє, що спів Вайнгаус у «Find My Love» записали з Ремі під час джем-сейшину кілька років тому. Пісня також включає речетатив Наса. До слова, продюсер працював над альбомами Емі «Back to Black» (2006) і «Frank» (2003).

Ініціатор проекту зазначив: «Робота з друзями – найкраща частина творчості. Нас й Емі протягом років були моїми найближчими творчими партнерами, тому природно, що ця пісня відчувається як перша у моїй збірці «Do It for the Culture 2″».

Посмертний вокал від Вайнгаус також потрапив до синглу Наса «Cherry Wine» із альбому за 2012 рік «Life Is Good».

В інтерв’ю для «NME» Нас тоді розповів: «Так, Салаам працював над її останнім альбомом, і якось воно так вийшло. Ми навіть не маємо пояснення того, як це сталося. Це просто була магія. Так сталося. Це повинно було відбутися. Вона зробила це».

Торік повідомили, що в роботі нова біографічна стрічка про Вайнгаус. Сценарій написав Джофф Дін – автор сценаріїв до низки комедійних фільмів, серед яких і «Чумові шузи».