Новини

Слухайте реп-римейк Вілла Сміта й DJ Khaled’а «Friend Like Me» для стрічки «Аладдін»

23 мая 2019

Вілл Сміт утілив у лайв-екшн-версії відомого діснеївського мульфтільму за 1992 рік Джина. Переробка від Ґая Річі вийди на екрани кінотеатрів у США завтра, а в Україні прем’єра – вже сьогодні. Актор узявся за роль, яку прославив покійний Робін Вільямс. Той вдихнув життя в казкового героя в оригінальному мультфільмі.

Пісню «Friend Like Me» видали як частину збірки саундтреків до «Аладдіна». Тепер вона має спеціальне закінчення, до котрого доклав зусиль Khaled. Нижче ви можете прослухати обидві версії «Friend Like Me».

Про запис пісні з приєднанням Khaled’а Сміт розповів: «Я завітав до студії першого дня і дійсно захотів побавитися з цим, щоб побачити, чи можу я щось додати. Буквально через тридцять хвилин у студії я почав бавитися з піснею і темпом 94/96 ударів за хвилину. Цей темп – правильний олдсульний гіп-гоп. Тому я зосередився на «Impeach Your President» The Honey Drippers і на брейкбіті. Попрацював із цим. А ще поєднав «I Know You Got Soul» Erik B. & Rakim’а з «Friend Like Me». І такий збагнув: «О, Боже, я вдома!» Заходився бавитися з гіп-гоп-стилем, і в моїх думках від цієї музики справді постав Джин».

Тим часом DJ Khaled минулого тижня видав свій новий сповнений зірковими гостями альбом «Father of Asahd».