Новини

Слухайте сумісний трек Іґґі Азалії та Zedd’а «Boom Boom»

28 декабря 2017

21 грудня в кінотеатрах України та на день пізніше – у кінотеатрах США вийшла в прокат стрічка «Ідеальний голос 3». У Штатах касові збори вже перетнули позначку у двадцять мільйонів доларів. Багатьом глядачам подобається не тільки сюжет, а й саундтреки до фільму. У тому числі – спільне творіння Іґґі Азалії та Зедда «Boom Boom».

Трихвилинна композиція демонструє вокал артистки під ударну секцію на кшталт цокоту годинника. А перед приспівом лунає голос Прісцилли Ренеа.

Трек «Boom Boom» мав потрапити до платівки Іґґі «Digital Distortion». Реп-артистка дражнила демонстраційною версією пісні минулого року: торік вона виклала у Твіттері кліп із джемуванням композиції. «Минулої ночі на студії було весело», – прокоментувала Азалія тоді ролик.

У радіоінтерв’ю на початку цього року Іґґі підтвердила, що аудіотвір стане саундтреком для нового фільму «Рятувальники Малібу». Проте в останній момент залучення композиції скасували. А в травні, після сварки з колишнім лейблом «Def Jam», Іґґі сама злила композицію.

До офіційного релізу «Boom Boom» австралійська виконавиця поділилася в Твіттері посиланням на відвантаження чотиритрекового пакету «4 My Ratz». Продюсування пісень здійснив її приятель Елджей Куррі. Артистка назвала композиції «мотиваційними».

Нині Азалія готує новий проект «Surviving the Summer», яки прибуде наступного року.