Новини

Службовий роман: Леді Ґаґу заскочили за поцілунками зі звукорежисером Деном Гортоном

31 июля 2019

33-річна виконавиця, котра була одна відтоді, як раніше цього року порвала з нареченим Крістіаном Каріно, нині зупинилася на черговому обранці. Мисливець за світлинами впіймав її в об’єктив із 37-річним Деном Гортоном, коли ті вирішили попоїсти в одному з ресторанів.

«Ґаґа та Ден, здавалося, більше, аніж друзі. Вони кілька разів цілувалися під час побачення», – розповів очевидець ресурсу «People.com».

На одному зі знімків помітно, як артистка нахиляється до вуст Дена. На іншому – широкі усмішки пари, коли та залишає заклад харчування.

Виконавиця «Shallow» убралася на зустріч так, щоб, певно, справити враження. Вона була в чорних шортах, боді та ботильйонах. Гардероб Дена перегукувався з супутницею: він вдягнув чорну сорочку та вільні джинси.

За словами очевидця, пара провела в ресторані близько години. Вони, мовляв, були заглиблені в ромову.

«Цілувалися, спілкувалися по-справжньому близько. Її стіл стояв просто біля тротуару, тож її було добре видно. Це значить, що вона спокійно ставилася до того, щоб бути побаченою. Здавалася дуже щасливою, коли спілкувалася з хлопцем, із котрим була», – додало джерело.

Імовірний роман Ґаґи почався після того, як вона була пов’язане з колегою зі знімального майданчика стрічки «Народження зірки» – актором і режисером Бредлі Купером. Шанувальники припускали, що тісні стосунки пари, можливо, стали причиною розлуки Бредлі з моделлю Іриною Шейк.