Новини

Слухайте спокусливу латиноамериканську пісню «Por Favor» від Pitbull і Fifth Harmony

30 октября 2017

П’ять місяців Pitbull не видавав жодної пісні, аж тут представив трихвилинний трек «Por Favor». Записав він його не сам, а з чарівними голосами учасниць ґьолзбенду Fifth Harmony.

 

Напередодні релізу репер виконав пісню з артистками на цьогорічній церемонії «Latin American Music Awards», що відбулася в Голлівуді. Репер вийшов на сцену в чорному смокінгу та влаштував із учасницями Fifth Harmony запальні танці, за що публіка їм гучно подякувала.

 

На заході виконавця «Miss Independent» також нагородили першою премією «Dick Clark Achievement Award». Відзнака дісталася Pitbull за те, що він надихнув усе людство тим, що присвятив себе музиці, і використовував свою популярність і вплив, щоб допомогти іншим.

«Тих, хто нині безпорадний, я хочу мотивувати на надихнути на те, щоб вони залишалися сильними, іще більше зміцнювалися. Ніколи не забувайте, що іммігранти побудували Сполучені Штати Америки. Ми повинні залишатися сильними, та залишатися Сполученими Штатами Америки, а не розділеними штатами Америки», – сказав він, отримавши трофей.

Іще артист додав, що люди мають зводити більше навчальних закладів: «Я думаю, вони мають будувати більше шкіл, замість того, щоб турбуватися про будівництво стіни».