Новини

Слухайте заразливу пісню DNCE «Kissing Strangers», записану з Нікі Мінаж

21 сентября 2017

Денс-рок-гурт DNCE видав ідеальну для літа композицію «Kissing Strangers». Трек, до якого долучилася Нікі Мінаж, має чіпкий приспів і грайливий текст зі співанням «на-на-на-на», що просто змушує підкоритися пісні. У веселому й легкому трекові йдеться про поцілунки незнайомих людей.

 

«Kissing Strangers» показує розвиток музичного стилю. Гурт, здається, хоче створити щось інше від звичної для себе музики, оскільки нова композиція дещо відрізняється від його глобального хіта «Cake by the Ocean», хоч і в багато чим ці пісні схожі.

Досі немає підтвердження, чи потрапить аудіотворіння до майбутнього лонгплея DNCE, прибуття котрого очікують цього року.

До презентації учасники DNCE і Нікі дражнили фанів колаборейшином. У соцмережах вони розмістили кілька світлин зі знімального майданчика кліпу на «Kissing Strangers».

 

 

 

Для Нікі Мінаж ця співпраця – чергове поповнення в її колекції сумісних пісень. Серед її цьогорічних співпраць пісня «Swalla» із Джейсоном Деруло, «Make Love» із Gucci Mane, «Light My Body Up» із Девідом Ґетою та «Run Up» із Major Lazer.