Новини

Снуп Доґґ готує проект із Емінемом

25 октября 2018

Схоже, Снуп Доґґ і Маршалл Метерс працюють над новим проектом. Це засвідчує світлина зірок, зроблена у студії звукозапису. У підписі до викладеного знімка репер зазначив: «Детройт. Завтра, восьма вечора. На «Redemption of a Dogg» побачимося з Емом. Зробимо діло».

Напис може свідчити про те, що Емінем працює над музичним шоу Снупа «Redemption of a Dogg», яке останній три ночі влаштовуватиме в Детройті (місті, де Емінем провів більшу частину своєї молодості). Шоу, котре анонсували в серпні, очолив шанований драматург Дже’Кар’ю Джонсон. Він підготував сценарій, а також став режисером і продюсером події. До слова, касові збори з вистав Джонсона перетнули позначку у вісімдесят п’ять мільйонів американських доларів. Іще він причетний до фільмів «Друзі та коханці» («Friends and Lovers»), «The Maintenance Man» і «Чого б вона не захотіла» («Whatever She Wants»).

Вистава також приурочена двадцять п’ятій річниці дебютного альбому Снупа «Doggystyle». Згідно з анонсом, створене в стилі «міського театру» шоу розповідає історію «багатогранного персонажа, який є ґанґста-репером, сім’янином і чоловіком від Бога».

Хоч Емінем і Доґґ ніколи не видавали сумісних синглів, Снуп раніше виконав гостьовий куплет у текові «Bitch Please II», який потрапив до диска колеги «The Marshall Mathers LP».