Новини

Снуп Доґґ користується послугами професіонала, котрий скручує йому цигарки

17 октября 2019

47-річний Снуп Доґґ відриває від серця щороку від сорока до п’ятдесяти тисяч доларів лише на те, щоб йому крутили джоїнти з марихуаною. Свого працівника, який готовий допомогти реперові, щойно тому закортить покурити, гіп-гопмагнат хвалить.

На «Шоу Говарда Стерна» він мовив:

«Швидкість. Його довбана швидкість бездоганна. Це його РОБОТА, його заняття. У його резюме зазначено: «Хто ти? Я – крутильник. ПКК – професійний крутильник косяків»».

Комедіант Сет Роґен додав:

«Він бачить на твоєму обличчі те, що ти хочеш косячок, й одразу простягає тобі його. Чесно кажучи, кількість часу, який я витрачаю на скручування косячків, може коштувати чимало, тож вигідніше найняти когось для цього».

Снуп також зазначив, що до завдань такого найманого працівника належать дегустації курильної сировини, гастролі з ним та зберігання безкоштовних речей, які репер отримує від різних компаній.

Доґґ, який у 2012 року заявив, що спопеляє вісімдесят один косяк на день, раніше поділився, що любить курити разом із Сетом у зв’язку з винахідливістю останнього, яку ту виявляє зі своїми самокрутками.

Коли Снупа запитали, чи є люди, із котрими він не любить курити, той відповів:

«Так, бо дехто занадто базікає… Сет насолоджується моментом, він винахідливий. Цей довбень знає, як скрутити джоїнт у вигляді хреста».