Новини

Sonya Kay ледь не захлинулася на зніманнях нового кліпу

23 февраля 2018

Виконавиця Sonya Kay, котра днями представила дебютний міні-альбом «Слухай моє серце», ледь не потонула під час знімання кліпу на однойменну пісню. За словами співачки, все сталося дуже раптово, а виною всього став її давній страх води.

«Річ у тім, що я боюся води з дитинства. Навіть на морі я плаваю тільки там, де відчуваю дно. Вдома у мене немає ванної – тільки душ. А ось на зйомках мені довелося зануритися у ванну з підфарбованою водою, і було абсолютно незрозуміло, де там дно», – розповідає Sonya Kay.

До слова, ванна з бортиками, в яку занурилася артистка, була величезних розмірів і більше схожа на басейн. А біла рідина замість води створювала враження, що людину ось-ось засмокче в глибочінь. За сценарієм співачка мала пірнути в цю рідину, але чим більше Соня занурювалася у воду, тим більше її охоплював страх. До того ж, температура води ледь дотягувала до шести градусів за Цельсієм.

Виконавиця пригадала: «Було страшенно холодно, фарба потрапляла мені в очі. Раптово руки почали тремтіти, серце шалено закалатало, і я відчула справжню панічну атаку. Звичайно, в такому стані я не могла самостійно вибратися з ванної, відчуваючи, що вода все більше й більше накриває мене. Якби не моя команда, яка витягла мене з води, я не знаю, чим би закінчилася ця історія. Але вперше в житті я бачила страх в очах людей, із якими працюю. Вони дуже перелякалися за мене».

Приблизно годину співачку заспокоювали і намагалися привести до тями. Режисер кліпу навіть запропонував відмовитися від цієї сцени, але Sonya Kay опанувала себе та зайшла у ванну ще раз. Але вже без пірнання.

За словами співачки, її новий кліп буде геть не схожим на попередні роботи. Відео в стилі феншуй-арт буде сповнене незвичайними образами, емоціями і космосом. Режисером відео став Віктор Скуратовський. Раніше він зняв для Sonya Kay «Зоряний саундтрек», котрий набрав більше мільйона переглядів.

Нижче можна ознайомитися зі світлинами зі знімального майданчика нового ролика та лірик-відео на Слухай моє серце».