Новини

Sonya Kay презентує нову пісню «Понад плаєм»

21 сентября 2017

«Понад плаєм» — це пісня про свободу в голові кожного з нас. Адже головна проблема молодих людей, не дивлячись на всі можливості, що дає їм життя — страх мислити ширше і втілювати свої найбожевільніші ідеї в реальність. Автором тексту виступила близька подруга і наставник Соні — Лана Меркулова, екс-учасниця гурту SMS. Музику написали діджеї та саунд-продюсери співачки — дует Ost & Meyer, треки яких були підтримані світовими діджеями, серед них Armin Van Buuren, Alex M.O.R.P.H., Above & Beyond і багатьма іншими.

Sonya Kay більшу частину свого часу проводить подорожуючи світом. Співачка вважає, що подорожі дарують ту саму свободу, про яку мріє кожен. Але її улюбленим місцем залишаються українські Карпати.

Sonya Kay: «Починати необхідно з того, що найближче до нас, а саме з Західної України. Гірська місцевість наших Карпат і гуцульська атмосфера здатні вразити уяву куди сильніше, ніж ви думаєте. Варто один раз там побувати, і виникає відчуття, що ви потрапили в казку. Як не дивно, після таких місць починаєш вірити, що все в житті можливо».

Навесні, гуляючи в Карпатах, Sonya Kay заблукала. Співачка не встежила за часом і не помітила, як навколо почало темніти.

Sonya Kay: «Мені стало дуже лячно. У якийсь момент я подумала, що вже не виберуся звідси. Але потім подивилася на зірки і в ту мить, я відчула справжню свободу від всього: від своїх страхів, від поганих думок, навіть паніка з приводу того, що заблукала, швидко зникла. Буквально за кілька хвилин свого осяяння я знайшла стежку по якій прийшла. Для мене це було чимось дивовижним. Я поділилася історією з Ланою і ми вирішили, що просто необхідно написати про це пісню, а хлопці Вадим і Нікіта (Ost & Meyer) зробили нам чудове аранжування».

Слухайте нову пісню Sonya Kay — «Понад плаєм»: