Новини

Sonya Kay зняла кліп у покинутому селищі

4 октября 2017

Лірична пісня про почуття, від якого виростають крила,— про любов. Саме це почуття відіграє важливу роль у житті кожної людини. Закохані люди занурюються у світ один одного. Хто став «всесвітом» для Sonya Kay, поки таємниця.

Над екранізацією пісні «Ти мій Всесвіт» працювала команда Manifest & Shmurak на чолі з Дмитром Шмураком і Дімою Маніфестом.

Кліпмейкери поділилися враженнями від співпраці з Sonya Kay: «Краса в очах того, хто дивиться, — закоханий бачить картину світу абсолютно відмінну від реальної. У цей момент у свідомості виникає справжня магія, яку ми і спробували зобразити. Соня — справжній професіонал, знімання тривало дуже довго, але жодного разу ми не чули скарг або докорів. Адже не те що поспати, а й поїсти у Соні не завжди виходило. Знімання відбувалося на занедбаних декораціях для серіалу “Поки станиця спить” — опинитися в такому місці справжнє потрясіння. Світ ніби створений особисто для тебе».

До слова, кліп знімали 48 годин — з усього цього часу команда спала, в кращому разі, п’ять годин. За час знімання і без того струнка Sonya Kay схудла ще на кілька кілограмів. Крім цього, команді довелося відбиватися від навали ос, але одному танцюристу вберегтися не вдалося. Оса вкусила хлопця, його обличчя розпухло до невпізнання, і вся знімальна група перелякалася, що у людини може трапиться анафілактичний шок. Ситуація ускладнювалася тим, що найближчий медпункт був приблизно за п’ятдесят кілометрів від місця знімання.

Зазначимо, що пісня «Ти мій Всесвіт» стала експериментальною в репертуарі артистки. Команда Ost & Meyer, Нікіта Богданов і Вадим Поротков, написали музику в новому для Sonya Kay напрямі — Future Base. Автором тексту традиційно стала Лана Меркулова.

Дивіться кліп «Ти мій Всесвіт» від Sonya Kay: