Новини

Alyosha: «Настав час починати новий етап!» Артистка надала коментар щодо змін у команді

6 декабря 2018

Найсвіжіший трек «DAMA» співачки Alyosha викликав резонанс серед публіки та став яскравим доказом того, що у виконавиці відбулися докорінні зміни у творчому житті. Змінився не лише музичний стиль артистки. Із осені цього року виконавиця почала співпрацювати з новими менеджерами.

«Разом із Вадимом Лисицею за п’ятнадцять років спільної роботи ми досягнули значних успіхів у творчості та шоу-бізнесі, – зазначила Alyosha. – Наші пісні стали музичним супроводом життя для сотень тисяч людей. Але настав час починати новий етап. І я, і Вадим продовжуємо займатися музикою, але вже окремо».

«Я вдячний Олені за ту величезну роль у моєму житті, яку вона відіграла. Завдяки їй я багато чого навчився і став таким, як є нині. Зичу їй реалізувати всі найсміливіші музичні ідеї та бути успішною! Шоу має тривати!» – поділився Вадим Лисиця.

Нинішній продюсер артистки Євген Антипенко надав коментар:

«Ми з Alyosha знайомі дуже давно. Мені завжди імпонували її творчість і неймовірний талант. Тепер у нас спільні цілі та плани їх реалізації!»

Разом із новою музичною командою Alyosha з’явилася на червоній доріжці церемонії нагородження премією «M1 Music Awards. 4 сезони», що відбулася 1-го грудня в столичному Палаці спорту.

За словами виконавиці, попереду на шанувальників чекають прем’єри, які здивують кожного.