Новини

Співачка Наталія Гордієнко відправляється на Чемпіонат Європи з ралі

30 мая 2018

Артистка хоче підтримати свого чоловіка, ралійного штурмана Павла Черепіна. Для екіпажу Павла та його пілота Юрія Протасова це змагання стане поверненням у великі гонки.

— Головне правило нашої родини — бути один для одного опорою. Тим більше — в тому, що для кожного з нас по-справжньому важливо, — ділиться Наталія. — Паша — найголовніший помічник у всіх моїх починаннях, пов’язаних із кар’єрою. Він був першим, хто сказав мені, що час повертатися на сцену. Я вдячна своєму чоловікові, дуже пишаюся ним і збираюся вболівати за нього голосніше за всіх!

«Ралі Акрополіс» відбудеться 1-3 червня в Греції. На 3 червня заплановано і прем’єру чергового синглу з нової програми співачки — «Паралелі». Пісню буде представлено в рамках концерту «Большая свадьба» на столичному Співочому полі.

— Мені доведеться повернутися до Києва трохи раніше, щоб презентувати «Паралелі», — говорить Гордієнко. — Так сталося, що «знакові» для нас обох події дещо «наклалися» одна на одну. Фінальний день змагань я пропущу, але збираюся співати так, щоб Паша відчував мою підтримку і на відстані.

З недавнього часу Гордієнко веде відеоблог, у якому ділиться секретами, як поєднувати роботу та сім’ю. Другий випуск влогу вже доступний на сторінці Наталії в YouTube.