Новини

Співачка Sonya Kay отримала іменну зірку на небі

21 сентября 2017

Таким незвичним подарунком фани привітали співачку з подоланням рубежу в мільйон переглядів кліпу «Зоряний Саундтрек» на офіційному YouTube каналі. Прийшовши на телестудію, Соня зустріла кілька молодих людей з підготовленим для неї сюрпризом. В руках у шанувальників був сертифікат і свідоцтво про те, що в сузір’ї Стрільця з’явилася зірочка, названа на честь артистки — Sonya Kay. Що цікаво, в Стрільці так само є зірки Бреда Пітта, Волта Діснея, Людвіга ван Бетховена, Френка Сінатри та Міли Йовович. Всі охочі можуть побачити зірку Sonya Kay через Google Earth. З огляду на назву треку, який став приводом для привітання Соні, можна сказати про символічність подарунка. Тим більше, сама Соня є новоспеченою зіркою на просторах українського шоу-бізнесу і пісня «Зоряний Саундтрек» стала її візитівкою. Співачка була рада такому сюрпризу і влаштувала теплий прийом своїм гостям.

Sonya Kay: «Мене дуже надихає, що слухачі цінують мою музику і подарували такий космічний подарунок. Для мене це символічно. Такі моменти мотивують працювати над собою і своєю творчістю ще сильніше. Я отримую велике задоволення від музики і пісень, які ми створюємо з моєю командою: Ost & Meyer, Ланою Меркуловою та УМИГ Мьюзік. Мені дуже приємно, що саме “Зоряний Саундтрек” став для мене зоряним. Я дуже вдячна моїм шанувальникам за підтримку, я вас всіх шалено люблю і все те, що я роблю, для вас і завдяки вам».

 

 

Sonya Kay не зупиняється на досягнутому. Зараз артистка працює у студії над записом нової пісні, а також активно готується до знімання кліпу.