Новини

Співак ALEKSEEV дебютував у кіно

21 сентября 2017

ALEKSEEV у кадрі з’являється досить несподівано. В одній зі сцен головні герої фільму вирішують виконати бажання дев’ятирічної дівчинки. Христина — тяжко хвора, і вже довгий час перебуває в депресії, тому перестала вірити в чудеса. Побачивши в кімнаті Христини постери з відомим співаком, головна героїня вирішує її з ним познайомити, щоб дитина таки зрозуміла, що життя не така вже несправедлива штука. І ось цим кумиром і виявляється ALEKSEEV.

ALEKSEEV: «Коли мені зателефонували і запропонували знятися у фільмі, почитавши сценарій, я відразу погодився. Мене зворушила сюжетна історія дівчинки. Я відразу зрозумів, що роль мені підходить, оскільки довелося грати самого себе (сміється — прим.ред.). Це мій дебют у кіно. І я б хотів повторити цей досвід. Але наступного разу зіграти не артиста або музиканта, а приміряти зовсім інший образ — перевтілитися».

За словами співака, до своєї нової роботи він підійшов з усією відповідальністю: прочитав сценарій майбутнього новорічного фільму за кілька днів і навіть спеціально підлаштував свій графік всеукраїнського туру «Пьяное солнце», щоб не порушити розклад знімання.

Зі своєю партнеркою по кадру, 9-річною Олександрою Мироненко, співак познайомився безпосередньо на знімальному майданчику. За словами мами дівчинки, коли Олександра дізналася, що її кумира буде грати ALEKSEEV, не могла повірити своєму щастю: «Ми з донькою купили йому подарунок — іграшкову собачку, щоб він не забув про наш спільний дует на екрані». За задумом продюсерів, дівчинка не просто зустрінеться зі своїм кумиром, а й виступить з ним на одній сцені. Разом вони виконають хіт авторства Руслана Квінти і Віталія Куровського «Чувствую душой» з дебютного альбому ALEKSEEV.

Прем’єра фільму за участю ALEKSEEV відбудеться напередодні Нового року.