Новини

Співпрацю Бейонсе та Карді Бі 2017 року «зняли» після витоку

13 мая 2020

У жовтні згаданого року інженер Майкл Ешбі розмістив в інстаграм історіях знімок екрану свого комп’ютера. Там чітко виднілася назва файлу «Демо Карді Бі та Бейонсе».

Він був змушений вибачитися за витік, але Карді заперечила, що коли-небудь зустрічалася з ним, і навіть те, що пісня існувала. Одначе фрагмент композиції під назвою «Wet» просочився онлайн.

J White Did It, котрий став співпродюсером гіта реперки «Bodak Yellow», відтоді стверджував, що доріжку, безумовно, підготували, але виконавиці вирішили зняти її після витоку.

У новому відеоінтерв’ю, розміщеному в соціальних мережах, J White, котрий також об’єднався з Бейонсе та Megan Thee Stallion для підготовки їхнього реміксу «Savage», пояснив:

«Я був так само запаморочений, як і всі. Сидів там і просто чекав, серфив в Інтернеті, коли це витекло. Бро, три роки тому Бейонсе співала з Карді, але це загнулося, бо стала вірусною звістка про їхню сумісну пісню, тож її зняли. Коли ця пісня виринула, я сидів ось так [мов укопаний] приблизно десять хвилин».

Карді та Бейонсе вперше познайомились, коли реперка в серпні 2017-го виступила на фестивалі «Зроблено в Америці». Цей захід ініціював Джей Зі.

Після того, як їхня спільна світлина з події стала популярною в мережі, шанувальники виконавиць просили, щоб гітмейкерки «I Like It» і «Crazy in Love» об’єдналися для запису композиції.