Новини

Стає закономірністю: через технічні проблеми Нікі Мінаж скасувала вже другий концерт

11 марта 2019

Гітмейкерка треку «Anaconda» мала виступити 9-го березня в Флуараку, що за півтисячі кілометрів на південний захід од Парижа. Але за кілька годин до концерту повідомили, що потужність електроживлення в приміщенні було недостатнім для проведення шоу.

Та сама проблема унеможливила нещодавній виступ артистки в Словаччині.

«Друзі, відмова від виступу геть не в моїх інтересах, позаяк не хочеться втрачати гроші та засмучувати шанувальників. Я люблю виступати для своїх фанів. Перед концертом я в більшому захваті, аніж ви. Ці два міста, у яких були технічні проблеми, були містами, де я раніше ніколи не була. Ми намагалися виступити в них, але в їхніх будівлях просто було недостатньо енергії для мого шоу. Нам про це сказали за три години до початку шоу, хоча на саундчеку запевнили, що все буде добре», – сказала реп-артистка у викладеному до Твіттера відео.

Нікі додала: «Але все одно. Кожен артист зіштовхується з технічними труднощами та скасуваннями шоу. Бажаю сказати вам, любі, що палко вас люблю й дуже сподіваюся найближчим часом виступити для вас».

Проте деяких шанувальників не заспокоїли навіть такі люб’язні звернення. Ті нагадали знаменитості про її конкурентку Карді Бі.

«Нікі Мінаж скасувала ще одне шоу. Можливо, через те, що не хотіла пізніше бачити відео з порожнім стадіоном. Чи коли твої фани вигукують ім’я Карді під час усього твого туру», – ідеться в одному з постів.