Новини

Старша дочка Роббі Вільямса Тедді буде представлена в його майбутньому різдвяному альбомі

8 октября 2019

Під час інстаграм лайву гітмейкер «Let Me Entertain You» поговорив із дружиною Айдою Філд:

– У першій для неї пісні Роббі Вільямса цього Різдва з’явиться Теодора Роуз Вільямс, – почав Роббі.

– Тобі потрібно почати включати інших дітей, – відгукнулася Айда.

– Тедді єдина, хто вміє співати.

– В одній із пісень і я співаю, але чомусь не потрапила до запису.

Звістка про різдвяний альбом – не єдина новина про 45-річного виконавця. Він також повідомив, що готує композицію для телевізійної адаптації класичної дитячої книжки Джудіт Кер «До нас на чай заходив тигр». Артист поєднав зусилля з композитором Девідом Арнольдом. Разом вони взялися за опрацювання вірша Дона Блека «Hey Tiger!»

Роббі сказав: «Ця книга зіграла чималу роль у моїх зв’язках з дітьми. Я прочитав її своїй першій доньці Тедді, можливо, півтораста разів, і саме тому я співаю пісню – я вшановую ці моменти, проведені з донькою. Вона полюбила цю книжку, і як же моє серце зігрівалося, коли я читав рядок, а вона його завершувала. Тож це буде назавжди всередині мене. До того ж я палкий шанувальник Дона Блека, і це честь – виконувати рядки, написані ним».

Артист додав:

«Пісня відображає чудовий, магічний і пустотливий характер тигра – це щось чудернацьке, і це те, якою має бути композиція в цьому фільмі».

Оригінальна книга 1968 року розповідає про дівчинку Софі, її матір і тигра, який приєднується до персонажів під час дивакуватого чаювання.