Новини

Стівен Спілберґ не взяв Ліама Пейна у свій фільм

11 апреля 2019

Кандидатуру Ліама Пейна на участь у фільмі «Вестсайдська історія» зняли після «божевільного» прослуховування перед самим Стівеном Спілберґом. Колишній учасник «One Direction» пригадав це під час ранкового шоу на лондонській радіостанції 10-го квітня.

«Моїм перше прослуховування відбулося під час відбору на «Вестсайдську історію». Його проводив Стівен Спілберґ. Минулого дня народження я отримав повідомлення з текстом: «Цього четверга тобі потрібно зустрітися зі Стівеном Спілберґом». Тож я мав піти на прослуховування, яке видалося досить диким», – сказав Ліам.

Далі співак змалював кілька подробиць зустрічі з відомим режисером. 25-річний артист мовив: «Це була дещо холодна кімната, я не обманюю. Окреме приміщення, схоже на склад. Аж раптом з’явився він і гукає: «Ліам!» І я такий: «Це дико!» Здавалося, то – найбожевільніше, що я робив у житті. Але він був суперчудовим».

Хоча Пейн не отримав ролі, йому вдалося потрапити в фінальну п’ятірку кандидатів. Артист зазначив, що задоволений своїм досягненням.

«Робота мені не дісталася, але я був цілком задоволений, що потрапив до останньої п’ятірки. До того ж це було перше в моєму житті прослуховування, а я вже зустрівся зі Стівеном Спілберґом. Це було дивовижно», – зазначив Ліам.

Коли в Пейна запитали, чи хоче він стати спіктором (співаком й актором), гітмейкер «Strip That Down» відповів: «У-у-у, мені це подобається».

Якщо Ліам здійснить перехід з музики в кіно, він піде стопами свого колишнього товариша з команди Гаррі Стайлса, котрий знявся у фільмі Крістофера Нолана за 2017 рік «Дюнкерк».

Реконструкцію «Вестсайдської історії», до котрої долучилися Ріта Морено, Ансель Ельґорт і Корі Столл, розпочнуть цього літа.