Новини

Світлана Лобода відмовилася від участі в церемонії YUNA

21 сентября 2017

На офіційному сайті Світлани Лободи з’явилася інформація про те, що зірка відмовилася від участі у цьогорічній музичній церемонії YUNA у зв’язку з подіями в Україні. Про це повідомила продюсер співачки Нателла Крапівіна. Вона наголосила, що Лобода зняла свою кандидатуру з чотирьох номінацій: «Найкраща артистка», «Найкраща пісня», «Найкраще відео» і «Найкращий автор слів». Засновник головної музичної премії країни Павло Шилько прокоментував такі дії співачки.

Павло Шилько, засновник YUNA: «То, что Светлана Лобода высказала, это ее право высказывать. Ну и то, что она так себе чувствует, эту ситуацию. Не придет, так не придет — ее право».

Окрім Лободи на церемонії не з’являться також Ані Лорак і Святослав Вакарчук.

Павло Шилько, засновник YUNA: «У Океан Эльзы концерт в Польше, у Ани Лорак концерт 25 числа в Кривом Роге. Это вот те, с которыми мы связывались, которые никак не могли перенести ничего, потому что у них давно это было запланировано. А номинанты, кто номинирован, так повальное большинство должны быть».

Павло Шилько запевняє, що 25 березня церемонія все ж відбудеться. Вже заплановані всі номери, а ще буде відведено окремий блок пісень, присвячений подіям, що відбуваються в Україні.