Новини

SZA каже, що новий альбом прибуде «до біса скоро»

21 августа 2019

SZA оприлюднила захопливе оновлення щодо свого довгоочікуваного другого альбому. Виявилося, що вона працює в студії з Джастіном Тімберлейком та Brockhampton. Американська артистка видала свій повноформатний дебютник «Ctrl» ще в червні 2017 року.

Слідом за сумісними треками з The Weeknd’ом і Кендріком Ламаром, співачка, справжнє ім’я котрої Солана Імані Ров, нещодавно працювала над своїм майбутнім сольним лонґплеєм.

У свіжому інтерв’ю з Кервіном Фростом SZA пообіцяла, що запис прибуде «до біса скоро». Саме тоді вона й повідомила, що напередодні розмови об’єднала зусилля з Джастіном Тімберлейком, Brockhampton і продюсером Джеком Антоноффом.

«Ми створили направду класну пісню, і я не могла повірити в це. Я чула, що ми на одному лейблі [RCA Records], дізналася про це лише вчора. І він такий: «Хочу працювати з тобою2. Я ж питаю: 2Чому?» А він: «Помовч, давай просто візьмемося за діло». І ми взялися, і це було дійсно чудово», – відгукнулася виконавиця про роботу з Д. Т.

SZA продовжила змальовувати, наскільки добре їм працювалося в команді:

«Коли я почула його музику й ми почали співати разом, гармонії та ноти, які ми знаходили разом, були на кшталт: «О, ми говоримо однією мовою»». Ви можете послухати про це з близько тридцять другої хвилини на відео нижче.

Тим часом новий альбом Brockhampton «Ginger» вийде цієї п’ятниці (23-го серпня). На початку місяця гурт виклав дражнилку, пов’язану з альбомом, – кліп на пісню «Boy Bye».